POh-Photo Lysekil
Poor risk assessments makes great images!

FASHINERAD AV BERG!

Man är nog inte ensam av att älska berg i alla dess former. I Bohuslän är det inte imponerande höga, utan är mer klippiga hällar som maximalt kanske stiger 100-200 meter upp över havet.

Åker man till andra platser både i Sverige, norden och världen börjar magnifika toppar visa sig. Och när man närmar sig en bergskedja så pirrar det lite extra i magen när man ser en snöklädd topp, för inte att tala om när man flyger över dem i ett flygplan. Är det inte så att man sträcker sig lite närmare fönstret för att få en lite bättre utsikt?

Förmånen med att ha alla mina låga släta ber lokalt när man bor på Bohuskusten är att man kan utforska dem ganska noga. Här är bergsklättring en stor sport, med lodräta klippor som ger även den erfarne stora utmaningar. Och allt är väldigt lättillgängligt, och på många ställen kan man mer eller mindre parkera bilen nedanför leden

Upptäck bergen även du. Jag kan rekommendera dessa sidor för att få mer information:Climb Lysekil</a>, Äventyr för alla åldrar, Villa Bro

Jo, jag vet att dessa länkar kanske är väldigt lokala, men det är vad verkligheten är. Här i Bohuslän har vi inte alptoppar på 3-4000 meters höjd med snö året om.