Kurser och workshops på Bohuskusten

Kurser och workshops på Bohuskusten. Besök en av alla platser med mjuka klippor. Här är det Munkevik i Lysekil som breder ut sig Jag anordnar kurser och workshops för att du skall kunna ta del av de fantastiska scenerierna som Bohuskusten erbjuder. Har du precis köpt en systemkamera, eller har hållit på ett tag och vill fortsätta din utveckling inom landskapsfotografi, då är det perfekt för dig att delta i en kurs eller en workshop.

Har du redan kommit en bit på väg och känner dig trygg med din kamera och funderar på varför bilderna, som du sett på nätet och i tidningar, är så mycket bättre än vad du själv fått fram. Misströsta inte. Då är det dags för dig att lära dig Adobe Lightroom.

Följande allmänna krav har jag på dig som deltar i kursen inom fotografi.

  • Du skall ha tillgång till en systemkamera av valfritt fabrikat. Jag har inga synpunkter på att du skall ha den absolut senaste eller dyraste kameran, för det spelar ingen roll. Det viktiga är att du vill lära dig landskapsfotografi.
  • Du bör ha baskunskaper i kamerans inställningar, det vill säga att du kommit en bit på väg, och komma bort från den gröna automatiska inställningen och testa nya möjligheter.

Kurser och workshops på Bohuskusten. Ramsvik norr om Lysekil erbjuder fantastiska miljöerFöljande krav finns för deltagare i Lightroom kurser.

  • Allmänna datorkunskaper. Du ska kunna hämta, spara och organisera dina filer.
  • Du bör ha tillgång till en egen kopia av Lightroom
  • Du bör ha tillgång till en bärbar dator

Nu aktuella kurser:

  • Just nu finns det inga aktuella kurser att delta i.

 

Är ni några som vill utvecklas tillsammans i grupp, anordnar jag personliga dags och helgkurser för grupper. Tillsammans med övriga besöksnäringen i Lysekil kan jag ordna ett komplett paket med boende och mat, tillsammans med stimulerande fotografering i en spektakulär miljö. I mina ögon så är det ditt behov och önskemål som styr, och det mesta går att arrangera.

För boende och mat samarbetar jag med följande lokala företag:

För att göra en intresseanmälan eller kontakta mig för offert, använd följande kontaktuppgifter.

Pär Ohlson
Kaprifolvägen 16
453 36 Lysekil

Telefon: 0736 44 98 20
E-post: info@parohlson.se