Inlägget gjort

Fantastiska solnedgångar

I veckan kom det hem tre nya tavlor från tryckeriet. Fantastiska solnedgångar pryder ny några rum. Kanske något för dig också?

Bilderna är från Valboholmen och är tagna med lång slutartid för att få liv i molnen och lugna ner vattnet.

Underbart vackra motiv från Bohuslän.

Valboholmen. Canvas 90x60 cm

Valboholmen. Canvas 90x60 cm

Solnedgång på Valboholmen. Canvas 90x60 cm

Inlägget gjort

Nya motiv

Nu är galleriet uppdaterat med lite extra motiv som går att beställa. Naturligtvis finns de gamla motiven kvar och det fylls på med nya motiv hela tiden. Sommaren är här och då kommer alla magiska solnedgångar. Men jag har även tankar på att få fram motiv på fiskebåtar, fåglar och allt annat som hör Bohuskusten till.

Ta en titt och inspireras. 

Direktlänk till galleriet >>>

Nya bilder i Galleriet på parohlson.se. Canvas, akryl eller aluminiumtavlor. Pär Ohlson

Inlägget gjort

Två nya Canvastavlor levererade

Idag kom den senaste leveransen in till kontoret. Två Canvastryck i storlek 60×40 cm.

Motivet på stjärnhimlen över Stångehuvud är sålt, men det går att trycka nya tavlor för motivet är väldigt vackert. Bilden på Stångehuvuds fyrhus finns fortfarande tillgänglig. Så skicka ett meddelande till info@parohlson.se eller ring 070 772 60 88 om du är intresserad att förgylla ditt vårfina rum.

Ta gärna en titt på de andra motiven jag har tillgängliga för försäljning. Det går att välja på mängder av olika storlekar och material tillgängliga.

Här hittar du alla övriga motiv…

Två mycket vacktra tavlor med bilder från Stångehuvud, tryckta på Canvas. Storlek 60x40 cm

Fyrhuset på Stångehuvud, Lysekil tryckt på Canvas, storlek 60x40 cm     Stjärnhimlen på Stångehuvud, Lysekil tryckt på Canvas, storlek 60x40 cm

 

Inlägget gjort

Tre nya motiv att välja bland

Vind, vågor och klippor är populära motiv, och lägger man till en sol som går ner i västerhavet så får man riktigt vackra vyer. Jag kan nu presentera tre helt nya motiv för tryck på samtliga material, canvas, akryl och aluminium.

Fotografierna är tagna på en plats som heter Galleberget, strax utanför den nya gymnasieskolan i Lysekil, precis utanför Rinkenäs. Där finns det ganska branta klippor som den sista biten mjukt går ner i havet. Området är ganska lättillgängligt. Vissa bitar av området har handikappanpassats så man kan ta sig dit med t.ex rullstol, men tyvärr är den sista biten till havsbrynet ganska svår att nå.

Inlägget gjort

Nya tavlor för leverans

Nya tavlor för leverans. Stångehuvud. Akryltavla 40x60 comNya tavlor för leverans- Landskap från Bohuslän.

Nu är lite tavlor tryckta och levererade.

Den första tavlan är en 60×40 cm Akryltavla som har Stångehuvud och vintergatan som motiv.  Bilden togs i september 2014 längst ut på Stångehuvuds spets en sen knall/natt. Det var helt molnfritt och klipporna var fortfarande lite varma efter dagens sol. Så där satt man under några timmar och bara bjöt av en stjärnhimmel som var enorm.

 

Nästa tavla som producerats är en mäktig bild av Stormen Egons framfart på Västkusten.

Med vindar som i byarna kom upp i runt 40 m/s slog vågorna in hårt på Stångehuvuds yttersta spets. En mycket lyckad kombination var att vädret hade klarna upp en hel del så solen lös vacker i vågskummet. Ett skådespel man har stor respekt Nya tavlor för leverans. Stormen Egon tryckt på Canvas, storlek 90x60för. Tavlan är tryckt på Canvasduk och har storleken 90×60 cm

Inlägget gjort

Utställning i Lysekil – Landskap från Bohuslän

Just nu, fram till slutet av maj, ställer jag ut en del av mina verk på Grand Hotel i Lysekil.
Ta en sväng förbi och titta på de underbara motiven.

En av höjdpunkterna är en riktigt stor Akryltavla fotograferad längst ute på Stångehuvud. Motivet är fyrhuset och en fantastisk stjärnhimmel. Samtliga verk finns för försäljning till specialpris under hela utställningstiden.

Temat för denna utställning, Landskap från Bohuslän, är ”blått och rött”. Detta baserar sig på att bilderna som ställs ut har tagits i fantastiskt väder, med klarblå himmel, underbart vatten och varma röda klippor som huvudmotiv. Lägg till en fantastisk sol som ofta fotograferas ganska lågt på himlen. Klassiska motiv från Bohuslän helt enkelt.

Fotoutställningar. Landskapsmotiv Bohuslän. Akryltavla 120x80 cm

Fotoutställningar. Landskapsmotiv Bohuslän. Canvastavlor 30x40 cm. Motiv: Kustlandskap

Grand Hotell i Lysekil

Hittade du något på utställningen, men var inte riktigt säker på storlek eller material. ta en titt på sidan med olika motiv och material eller kontakta mig direkt.

Pär Ohlson
Kaprifolvägen 16
453 36 Lysekil

Telefon: 070 772 60 88
E-post: info@parohlson.se