Materialval

Oavsett när man besökt Bohuslän, så ger det ett bestående intryck. 

Tavlor på canvas, plexiglas (akrylglas) eller fotopapper ger ett bestående minne från varma sköna sommarkvällar och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet och är ett minne om en varm sommar. Bilderna är professionell tryckta och finns i flera olika material och många storlekar.

Följande material kan användas:

Vanligt fotopapper.

Här trycks bilder på ett vanligt fotopapper av mycket god kvalité och pappret kan vara matt eller blankt.
Bilderna levereras lösa och ej inramade på något sätt, så du enkelt själv kan välja din favoritram

Canvasduk.

Tavlan trycks på en kvalitetsduk mycket hållbara färger som ger dig en tavla med mycket lång hållbarhet.
Duken spänns sedan upp i en träram levereras färdigmonterad. Du kan välja mellan många olika storlekar och motiv. Tavlan levereras komplett med ramkilar och upphängningsvinklar.

Akrylprint.

I detta fall trycks motivet på baksidan av en transparent akrylskiva som är ca 6mm tjock. Detta ger bilden ett otroligt djup. På samma sätt som för. 

Akryltavlor kan fås i en stor mängd av storlekar och alla tavlor leveras med distansstycken i metall som gör att tavlan kommer någon centimeter ut från väggen.

Aluminium.

Bilder som tycks på aluminium får  en extremt hög finish. Nackdelen är att de är ganska lätta att repa så en varning om försiktighet är lämplig vid hantering och montering. Materialet består av en kärna av plast och två aluminiumplattor. Designen är lätt, formstabil och hållbar. Bilden trycks direkt på aluminiumplattan. Tavlan levereras naturligtvis med alla upphängnings anordningar som behövs. Aluminiumtavlor levereras inte i väldigt stora dimensioner beroende på transportproblem (de blir lätt skadade)